Verwonderpaspoort

Reis door het Grootste Museum van Nederland

De kerken en synagogen van het Grootste Museum van Nederland herbergen de prachtigste kunstvoorwerpen in magistrale decors. Met het Verwonderpaspoort reis je door het Grootste Museum van Nederland op zoek naar verwondering.

Je kunt op iedere locatie een stempel (laten) zetten in het paspoort. Met drie stempels in dit paspoort liggen er twee vrijkaarten voor je klaar voor een bezoek aan Museum Catharijneconvent in Utrecht, de initiatiefnemer van dit project. Heb je vier stempels in het paspoort staan? Dan trakteren we je bovendien op een kopje koffie of thee met iets lekkers in het museumcafé. Laat het ons weten als je paspoort vol is, dan regelen we een speciaal bezoek aan een van de locaties!


Klik hier voor een overzicht van alle locaties en actuele openingstijden.

Verwonderpaspoort

Spelregels

De stempels in het paspoort kun je verzilveren bij Museum Catharijneconvent in Utrecht. Daarvoor gelden de onderstaande spelregels:

  • Je kan je bij binnenkomst met het verwonderpaspoort melden bij de kassa van Museum Catharijneconvent.
  • Op vertoon van drie stempels in een verwonderpaspoort, krijg je voor twee personen gratis entree voor Museum Catharijneconvent in Utrecht.
  • Op vertoon van vier stempels in een verwonderpaspoort, krijg je voor twee personen een kopje koffie of thee met iets lekkers in het Museumcafé van Museum Catharijneconvent.
  • De stempels in het paspoort zijn niet inwisselbaar voor geld.
  • De stempels zijn t/m 31 mei 2023 in te wisselen.

Neem voor vragen contact op met: grootstemuseum@catharijneconvent.nl